Тантра масаж

ТАНТРА МАСАЖА - Изпълнявам  с  уникална техника  на действията, професионален опит, знание и собствен стил.


По цял свят той се изпълнява С РЪЦЕ но целите ръце, включващо пръсти, длани и ръцете до лакътя. Изключително важно е да се отпуснете, да отделите време за СОБСТВЕНОТО СИ АЗ. Да  изключите външния свят, за малко поне, тоест  всяко позвъняване на телефона ви, задейства мозъка в друга посока и вие губите.

СПОРЕД ТАНДРА, СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ИДЕЯТА В СЪЗНАНИЕТО Е
ЦЯЛОСТНО БЛАЖЕНСТВО на тялото и духа. 


Под галещите  ми ръце, ще докосвам и масажирам ЦЯЛОТО тяло, като подготовка на основата на класическия и релаксиращ  масаж. Гръб, кръст, шия, уши, бедра, рамене, ръце, стъпала, крака, задните ви седалищни полукълба. Вниманието ми в последствие ще бъде съсредоточено над  интимните ви части. 


Целта е да ЗАДЕЙСТВАМ енергията кундилини, образа на вашия СЕКСУАЛЕН потенциал, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ при ТАНДРА МАСАЖА духовна, емоционална и физическа сила обединена в едно ЦЯЛО и да превърнете и съхраните  сексуалната си енергия  в ЖИЗНЕНА.

С нежност, внимание и индивидуален подход, с умения и разнообразна ТЕХНИКА НА ДВИЖЕНИЯТА, серии повторения, усет и собствен стил. ИЗПОЛЗВАМ  като похвати галене, стимулиране, месене, изтегляне, поглаждане, серии с двете ръце, осукване, надяване, завинтване, съчетания от стимулации едновременно на РАЗЛИЧНИ места. 
МАСАЖА ободрява, РЕЛАКСИРА, активира ендорфините И ХОРМОНА НА ЩАСТИЕТО. ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО, ДЕЙСТВА ВЪЗБУЖДАЩО на моменти, ОСВОБОЖДАВАЩО в други моменти, ЗАРЕЖДАЩО, анти - СТРЕСОВО. 


Тантра масажът ви води към уникални МНОЖЕСТВА от усещания и НЕКОЛКОКРАТНИ върхови моменти без свършване…, който може да  ИЗПИТАТЕ САМО ПРИ ТОЗИ МАСАЖ. 
ВАШЕТО ТЯЛО Е ЕДНО ЦЯЛО! 
 КУЛМИНАЦИЯТА Е НЕМИНУЕМА, тя е накрая.


Затова аз правя масаж на цялото тяло и разбира се създавам ЩАСТЛИВО УСЕЩАНЕ  за цялостен РЕЛАКС, пълнота, спокойствие, зареденост.
Накрая ставате усмихнат, като прероден, позволили сте си един нов свят  в забързаното време на ежедневието.

 

ЩЕ ИМАТЕ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА АКО НЕ ДЕЛИТЕ ТЯЛОТО СИ НА ПАРЧЕ, ДА БИ МОГЛО ДА СЕ НАБЛЕГНЕ ПОВЕЧЕ НА НЯКОЯ ЧАСТ или, ако ви е приятно да бъде удължено или намалено времето на него. Тук може да се включи и ЛЕЧЕБНИЯ МАСАЖ. Не фиксирам абсолютно ТОЧНО време, всеки се поддава по различен начин на масажа, както и има различна физиология. Масаж НА БЪРЗО е НЕ-целесъобразен, с малка полза за тялото и душата ви….ПОЗВОЛЕТЕ СИ..!"  

ТАНТРА масажа е еротичен ЧУВСТВЕН МАСАЖ, уникален по начина на изпълнение, на цяло тяло С ОСНОВЕН акцент на ИНТИМНИТЕ ви ЧАСТИ.
Под галещите  ми ръце, ще докосвам и масажирам ЦЯЛОТО тяло, като подготовка на основата на класическия и релаксиращ  масаж. Гръб, кръст, шия, уши, бедра, рамене, ръце, стъпала, крака, задните ви седалищни полукълба. Вниманието ми в последствие ще бъде съсредоточено над  интимните ви части. 


Целта е да ЗАДЕЙСТВАМ енергията кундилини, образа на вашия СЕКСУАЛЕН потенциал, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ при ТАНДРА МАСАЖА духовна, емоционална и физическа сила обединена в едно ЦЯЛО и да превърнете и съхраните  сексуалната си енергия  в ЖИЗНЕНА.
С нежност внимание и индивидуален подход, с умения, разнообразна ТЕХНИКА  НА ДВИЖЕНИЯТА, серии, повторения, усет и собствен стил. ИЗПОЛЗВАМ  като похвати галене, стимулиране, месене, изтегляне, поглаждане, серии с двете ръце, осукване, надяване, завинтване, съчетания от стимулации едновременно на РАЗЛИЧНИ места. 


МАСАЖА ободрява, РЕЛАКСИРА, активира ендорфините И ХОРМОНА НА ЩАСТИЕТО. ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО, ДЕЙСТВА ВЪЗБУЖДАЩО на моменти,  ОСВОБОЖДАВАЩО в други моменти, ЗАРЕЖДАЩО, анти - СТРЕСОВО. 
Тантра масажът ви води към уникални МНОЖЕСТВА от усещания и НЕКОЛКОКРАТНИ върхови моменти без свършване…, който може да  ИЗПИТАТЕ САМО ПРИ ТОЗИ МАСАЖ. 
ВАШЕТО ТЯЛО Е ЕДНО ЦЯЛО! 

С ИНДИВИДУАЛЕН  ПОДХОД, съобразен с вашите желания  и нужди  ще се ПОЧУВСТВАТЕ СПЕЦИАЛНИЯ/та  КЛИЕНТ/ка. 
Масажа има нужния здравословен, физически, енергиен и емоционален ефект, когато се въздейства постепенно.. . Вие имате своята неповторима индивидуалност физическа, личностна и емоционална същтност, за това подхода ми е индивидуален.

За това аз правя масаж на цялото тяло и разбира се създавам ЩАСТЛИВО  УСЕЩАНЕ  за цялостен РЕЛАКС, пълнота, спокойствие, зареденост. Накрая ставате усмихнат, като прероден, позволили сте си един нов свят в забързаното време на ежедневието.


Масажа има нужния здравословен, физически, енергиен и емоционален ефект, когато се въздейства постепенно... Вие имате своята неповторима индивидуалност физическа, личностна и емоционална същтност, за това подхода ми е индивидуален.

ПОЛЕЗНО И СУПЕР ПРИЯТНО Е БАВНОТО, постепенно чувствено задействане 
НА ЦЯЛАТО ви ТЯЛО, за да се насладите на това което чувствате, съсредоточени върху СОБСТВЕНИТЕ СИ УСЕЩАНИЯ!

"Не бъркате сексуалната възбуда със чувственост.

 

Усещанията от ДЛАНИТЕ и целите РЪЦЕ, както и от комбинираното докосване едновременно  на няколко места  при тантра масажа  върху ЦЯЛАТА КОЖА и ГЕНИТАЛИТЕ нежно  и БАВНО, са основен ЕЛЕМЕНТ  за пълно сексуално преживяване, за да преоткриете  своята сексуалност е необходимо да се СЪСРЕДОТОЧИ  върху усещанията, а те са различни в отделните фази на масажа.

 

За това те са 2 или 3, според индивидуалната физиология на клиента.

ПЪРВИ ЕТАП  с повдигнат  таз  с вазглавница под долната част на корема, за да се повдигне таза. Тук се използват няколко уникални техники на въздействие в определени точки, както и така нареченото изтегляне. ВТОРИ ЕТАП на колене и лакти, в този етап  се въздейства  от мен от положения едновременно отстрани и от зад с подходящи други техника на изпълнението.

ТРЕТИ ЕТАП  е по гръб.  

 

Древната Тантра открива, че има няколко вида енергия, от тях със  уникален потенциал  е  и  СЕКСУАЛНАТА кундилини  енергия. Повечето хора смятат, че сексуалната енергия е полезна само за секс. 

 

Но това само сваля СМИСЪЛА НА ЕДНА мощна СИЛА до един прост ИНСТИНКТ.

Когато сексуалната енергия е концентрирана само  и единствено в гениталите ни  - тя управлява нашия живот и емоции по елементарно ПЪРВИЧЕН начин.

 

Когато тази енергия бъде ПЛАВНО ЗАДЕЙСТВАНА и  се покачи  до главата и сърцето с участието на МИСЪЛТТА тя се разпростани в цялото ни тяло, променя ни, учим се да владеем тялото си, започваме да получаваме по дълги оргазми, дори без еакулация,  това е техника създадена от даоистите,  с дишане, упражнения и трениране  на ПС мускула, което е основно разбиране  и знание  в ДАОИЗМА. Можем да я съхраним, запазим  тази сексуална енергия и всеки път  да я ПРЕВРЪЩАМЕ в жизнена. Затова тантра масажа е бавен, чувствен. Задейства енергията ни в тялото постепенно. Тантра масажа има за цел, точно това."

 

      Можете да изпитате забележително  вътрешно  и външно БЛАЖЕНСТВО, което  да  трансформира живота ни физически, умствено, емоционално, сексуално и духовно.

ЗНАНИЕ  полезно за мъже!

 

ОРГАЗЪМ, един или много? Даоистите ни учат как да са много. И ЕЯКУЛАЦИЯ - кое какво е ?

 Искате ли де имате многократни оргазми? Трябва да познавате своята анатомия.  Най-основното е че ОРГАЗЪМ  И ЕЯКУЛАЦИЯ са 2 различни неща.

Физиологически ОРГАЗМА представлява  КОНТРАКЦИЯ И ПУЛСАЦИЯ, която повечето мъже усещат в пениса, простатата и тазовата  област.

 

Придружава се от повишен адреналин, тоест ускоряване на пулса, ритъма на дишането, нарастване на кръвното налягане и води до ВНЕЗАПНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО. За повечето хора той е нещо повече от механичните и физиологични промени в тялото. Той, е ВЪРХОВНО СЕКСУАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ И едно  ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ И ПРИЯТНИ МОМЕНТИ  В ЖИВОТА.

 

ЕАКУЛАЦИЯТА е  просто един РЕФЛЕКС, който възниква в основата на гръбнака  и довежда до изхвърляне на спермата. Тя накратко е НЕВОЛЕВИ МУСКУЛЕН СПАЗЪМ.

Няма спор, това е изключително приятен мъжки  спазъм. Повечето мъже  са научени да свързват  цялото удоволствие от оргазма със еякулацията., в действителност  е това, което възниква при оргазма, със или без еакулация.

 

Мъжете могат да достигат до многократни оргазми, както жените. Склонни сме да мислим  че мъжката сексуалност е проста и еднаква  за всички мъже , докато женската  е сложна  и абсолютно различна при жените.

ИСТИНАТА е че еакулацията е толко проста, колкото и всички останали телесни рефлекси.

Как да разберем природата на мъжкия оргазъм и по какъв начин многократните

/без еакулация/ се различават от традиционните / с еакулация/ оргазми.

 

Многократните оргазми започват като всички останали, възбуждане, докато не усетите че сте близо до точката на еакулация. Когато се научите да спирате преди „точката, от която няма връщане” след  преминаването, на която еакулирате. Точно преди тази точка има или МОМЕНТ  ще имате серия контракции в областта на половите органи, от 3-5 сек. Тези приятни тазови оргазми  се усещат като едно вълнуващо или по скоро умерено освобождаване на напрежението. След време когато се научите да ходите по „ ръба на бръснача” ще бъдат също толко силни колкото и еакулираните оргазми, с който сте свикнали. Щом се научите да отделяте оргазмените контракции от еакулацията , ще можете да ги усилите.

 

Техника: Вместо да продължите към еякулациятаще спрете или намалите половата стимулация дълго преди това, за да си възвърнете контрола върху своята сексуална възбуда. Можете да стиснете своя СО мускул, който е отдолу между ануса и тестисите

Той причинява ритмичните контракции в таза и ануса по време на оргазма. Даоистите са открили, че тези тазови контракции включват и простата.,Като се научите да стягате СО мускула около простата можете да се научите и да се предпазвате  от еакулация и да засилите оргазмените си контракции. Когато стягате мускула около простата усещате едно разтърсване или хлад по цялото тяло.

 

Има много техники,  за това как да  контролирате  еакулацията и да увеличите оргазмите.