Тантра масаж

СПОРЕД ТАНДРА, СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ИДЕЯТА В СЪЗНАНИЕТО Е
ЦЯЛОСТНО БЛАЖЕНСТВО на тялото и духа. 

 

Под галещите  ми ръце, ще докосвам и масажирам ЦЯЛОТО тяло, като подготовка на основата на класическия и релаксиращ  масаж. Гръб, кръст, шия, уши, бедра, рамене, ръце, стъпала, крака, задните ви седалищни полукълба. Вниманието ми в последствие ще бъде съсредоточено над  интимните ви части. 

 

Целта е да ЗАДЕЙСТВАМ енергията кундилини, образа на вашия СЕКСУАЛЕН потенциал, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ при ТАНДРА МАСАЖА духовна, емоционална и физическа сила обединена в едно ЦЯЛО и да превърнете и съхраните  сексуалната си енергия  в ЖИЗНЕНА.

С нежност, внимание и индивидуален подход, с умения и разнообразна ТЕХНИКА НА ДВИЖЕНИЯТА, серии повторения, усет и собствен стил. ИЗПОЛЗВАМ  като похвати галене, стимулиране, месене, изтегляне, поглаждане, серии с двете ръце, осукване, надяване, завинтване, съчетания от стимулации едновременно на РАЗЛИЧНИ места. 


МАСАЖА ободрява, РЕЛАКСИРА, активира ендорфините И ХОРМОНА НА ЩАСТИЕТО. ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО, ДЕЙСТВА ВЪЗБУЖДАЩО на моменти, ОСВОБОЖДАВАЩО в други моменти, ЗАРЕЖДАЩО, анти - СТРЕСОВО. 

 

Тантра масажът ви води към уникални МНОЖЕСТВА от усещания и НЕКОЛКОКРАТНИ върхови моменти без свършване…, който може да  ИЗПИТАТЕ САМО ПРИ ТОЗИ МАСАЖ. 
ВАШЕТО ТЯЛО Е ЕДНО ЦЯЛО! 


 КУЛМИНАЦИЯТА Е НЕМИНУЕМА, тя е накрая.

 

Затова аз правя масаж на цялото тяло и разбира се създавам ЩАСТЛИВО УСЕЩАНЕ  за цялостен РЕЛАКС, пълнота, спокойствие, зареденост.


Накрая ставате усмихнат, като прероден, позволили сте си един нов свят  в забързаното време на ежедневието. 

ЩЕ ИМАТЕ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА АКО НЕ ДЕЛИТЕ ТЯЛОТО СИ НА ПАРЧЕ, ДА БИ МОГЛО ДА СЕ НАБЛЕГНЕ ПОВЕЧЕ НА НЯКОЯ ЧАСТ или, ако ви е приятно да бъде удължено или намалено времето на него. Тук може да се включи и ЛЕЧЕБНИЯ МАСАЖ. Не фиксирам абсолютно ТОЧНО време, всеки се поддава по различен начин на масажа, както и има различна физиология. Масаж НА БЪРЗО е НЕ-целесъобразен.


 

ТАНТРА масажа е еротичен ЧУВСТВЕН МАСАЖ, уникален по начина на изпълнение, на цяло тяло С ОСНОВЕН акцент на ИНТИМНИТЕ ви ЧАСТИ.

 

С ИНДИВИДУАЛЕН  ПОДХОД, съобразен с вашите желания  и нужди  ще се ПОЧУВСТВАТЕ СПЕЦИАЛНИЯ/та  КЛИЕНТ/ка. 

ПОЛЕЗНО И СУПЕР ПРИЯТНО Е БАВНОТО, постепенно чувствено задействане 
НА ЦЯЛАТО ви ТЯЛО, за да се насладите на това което

чувствате, съсредоточени върху СОБСТВЕНИТЕ СИ УСЕЩАНИЯ!

Не бъркайте сексуалната възбуда със чувственост.

 

Усещанията от ДЛАНИТЕ и целите РЪЦЕ, както и от комбинираното докосване едновременно  на няколко места  при тантра масажа  върху ЦЯЛАТА КОЖА и ГЕНИТАЛИТЕ нежно  и БАВНО са основен ЕЛЕМЕНТ  за пълно сексуално преживяване.

 

Тантра масажа се извършва в два или три етапа според индивидуалната физиология на клиента.

ПЪРВИ ЕТАП  повдигане под долната част на корем.. Тук се използват няколко уникални техники на въздействие в определени точки, както и така нареченото изтегляне. 

 

ВТОРИ ЕТАП на колене и лакти, в този етап  се въздейства  от мен от положения едновременно отстрани и от зад с подходящи други техника на изпълнението.

 

ТРЕТИ ЕТАП  е по гръб с техника която въздейства за достигане на колминацията..  

 

Древната Тантра открива, че има няколко вида енергия, от тях със  уникален потенциал  е    СЕКСУАЛНАТА кундилини  енергия. Повечето хора смятат, че сексуалната енергия е полезна само за секс. 

 

Но това само сваля СМИСЪЛА НА ЕДНА мощна СИЛА до един прост ИНСТИНКТ.

Когато сексуалната енергия е концентрирана само  и единствено в гениталите ни  - тя управлява нашия живот и емоции по елементарно ПЪРВИЧЕН начин.

 

Когато тази енергия бъде ПЛАВНО ЗАДЕЙСТВАНА и  се покачи  до главата и сърцето с участието на МИСЪЛТТА тя се разпростани в цялото ни тяло, променя ни, учим се да владеем тялото си, започваме да получаваме по дълги оргазми, дори без еакулация,  това е техника създадена от даоистите,  с дишане, упражнения и трениране  на ПС мускула, което е основно разбиране  и знание  в ДАОИЗМА. Можем да я съхраним, запазим  тази сексуална енергия и всеки път  да я ПРЕВРЪЩАМЕ в жизнена. Затова тантра масажа е бавен, чувствен. 

Искате ли де имате многократни оргазми? Трябва да познавате своята анатомия.  Най-основното е, че ОРГАЗЪМ  И ЕЯКУЛАЦИЯ са 2 различни неща.


Физиологически ОРГАЗМА представлява  КОНТРАКЦИЯ И ПУЛСАЦИЯ, която повечето мъже усещат в пениса, простатата и тазовата  област.

Придружава се от повишен адреналин, тоест ускоряване на пулса, ритъма на дишането, нарастване на кръвното налягане и води до ВНЕЗАПНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО. За повечето хора той е нещо повече от механичните и физиологични промени в тялото. Той, е ВЪРХОВНО СЕКСУАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ И едно  ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ И ПРИЯТНИ МОМЕНТИ  В ЖИВОТА.

ЕАКУЛАЦИЯТА е  просто един РЕФЛЕКС, който възниква в основата на гръбнака  и довежда до изхвърляне на спермата. Тя накратко е НЕВОЛЕВИ МУСКУЛЕН СПАЗЪМ.


Няма спор, това е изключително приятен мъжки  спазъм. Повечето мъже  са научени да свързват  цялото удоволствие от оргазма със еякулацията., в действителност  е това, което възниква при оргазма, със или без еакулация.

ИСТИНАТА е че еакулацията е толко проста, колкото и всички останали телесни рефлекси.